mam3grosze Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Informatyczne Techniki studia z zarządzania - co to jest w ogóle? Warto w to uderzać? Uczelnia dobra? Prywatne to chyba takie, że płacisz i masz papier? Nigdzie nie ma takiego kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 To nowość. Moim zdaniem zdecydowanie lepiej iść po prostu w informatykę. Na prywatnej uczelni w Polsce łatwiej o dyplom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mam3grosze Opublikowano 21 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Bardziej mnie aspekt studia z zarządzania interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Szczerze mówiąc wydaje się to ciekawy kierunek. Ja jednak mimo wszystko wybrałbym na I stopień zarzadzanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mam3grosze Opublikowano 21 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Jakbyś poczytam forum to byś wiedział a do tego zachęcam. Im szerszy kierunek dziedzinowo na 1 stopniu tym większe możliwości i większą wszechstronność. A zawęzić wiedzę można na 2 stopniu lub podyplomowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dora1919 Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 WIT to podobno dobra uczelnia, też się nad nią zastanawiam : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...