Emiktt Opublikowano 13 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Witam. Gdzie można zgłosić wydane bezprawne decyzje (np. wydanie decyzji nie mającej związku ze złożonym podaniem, a w uzasadnieniu jest, że miała związek ze złożonym podaniem) przez uczelnie? Napisałem do Ręcznika Praw Studentów, ale szukam więcej opcji. Rektor wydał niekorzystną decyzję dla mnie (i bezprawną) i mogę się od niej odwołać do Wojewódzkiego Sądu Administracyjnego tylko problem jest taki, że za długo to trwa, a skutki tej decyzji odczuję od razu. Macie może jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Sąd. Tylko i wyłącznie. A później odszkodowanie. Uczelnia publiczna czy niepubliczna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emiktt Opublikowano 13 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Publiczna, a robią co chcą. Złożyłem wniosek o rejestrację warunkową, a w uzasadnieniu wpisali, że złożyłem wniosek o powtarzanie. Myślę, że chodzi o kasę, za warunek z egzaminu się nie płaci, a za powtarzanie wykładu już tak. Miesiąc przed końcem semestru bezprawnie cofną mnie na poprzedni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...