maturzysta2018 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Cześć, zdaję w tym roku maturę. W sumie to nie za bardzo wiem, co robić w przyszłości, tzn miałam kilka pomysłów, ale to przeważnie były tylko mrzonki, pomysły, które odeszły. Od pewnego czasu, można powiedzieć, że nawet od dłuższego, w mojej głowie pojawił się pomysł na studiowanie seksuologi, bądź seksuologi sądowej, psychologi sądowej. Tematy z tymi kierunkami związane bardzo mnie interesują, niestety jak dotąd nie znalazłam nigdzie bardziej szczegółowych informacji (a jak już jakieś to przeważnie z kilku lat wstecz), np.: co mam zdawać na maturze, czy opłaca się studiować ten kierunek, czy będę mogła zdobyć dobrą prace po tym kierunku, podstawowe informacje, może jakieś ciekawostki, jeżeli ktokolwiek miał styczność z tymi kierunkami. Chciałabym dowiedzieć się więcej, więc, jeżeli ktoś chciałby mi pomóc to proszę o odpowiedź. I nie piszcie mi proszę, że powinnam poszukać na stronie uczelni, bo przyznam, że się tam gubię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zdecydowanie bardziej polecam kierunek psychologia a ż seksuologia zrobić studia podyplomowe. Tylko jednolite studia mgr dadzą Ci odpowiednie uprawnienia. Wejdź i poczytaj Www.studia.net/psychologia Nie ma czegoś takiego jak opłaca się. To nie jest zakup samochodu zabytkowego. To Twoje wykształcenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...