pawlo3253 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Witam. Od Nowego Roku planuje iść do jakiejś szkoły policealnej. Do wyboru mam SIGMA, NOVA, COSINUS i TORUS. Ze względów finansowych muszę wybrać darmową szkołę. Na początku miałem chęć iść na technik BHP studia podyplomowe torus ale opinie na temat tego kierunku są różne (2 letni kierunek). Obecnie w NOVA znalazłem kierunek magazynier (1 rok) interesuje mnie również kierunek: obsługa portów i terminali lub technik wiertnik. Czy po takich kierunkach istnieje możliwość znalezienia pracy? Jeżeli ktoś miał do czynienia z tymi szkołami lub kierunkami prosiłbym o opinie. Bardzo mi na tym zależy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 O studium policealnym było wiele razy i warto poczytać. Właściwie nikt tego nie poleca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...