Niepewny Opublikowano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Witam, mam pewien problem dotyczący erazmusa gdyż jest taki w szkole średniej w technikum ekonomicznym. Jestem logistykiem, będzie wyjazd na 3 tygodnie do portugali ale problem nie stanowi sam erazmus a jego uczestnicy. Ogólnie w tej 2 grupie (najpierw pojechali osoby z najwyższą średnią ocen i to idzie w dół) jadą same osoby z którymi że tak to powiem nie mam kosy ale za sobą nie przepadamy. Nie wiem nawet czy ktokolwiek by mnie przygarnął do pokoju a do osób których kompletnie nie znam to bardzo słabo. Ogólnie słyszałem że na erazmusie++ jest dużo imprez, alkoholu itp. W grupie 3 mam już samych znajomych z którymi bez problemu było by git. Doradźcie mi czy warto jechać z tymi za którymi nie przepadam wcześniej czy ze znajomymi później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 To raczej forum. Dotyczące studiów. Na studiach raczej takich problemów nie ma. Moim zdaniem jesteś indywidualna osoba i innymi nie możesz się przejmować. Na Erasmusa na studiach pojedziesz na pół roku lub rok sam i co zrobisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...