Kowal1998 Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Czy warto iść na Podyplomówki z zarządzania i inżynierię produkcji na PG, czy lepiej wybrać budownictwo? Po czym lepsze perspektywy i zarobki oraz jak z praca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Studia raczej wybiera się z zainteresowań. Jeśli chcesz lepsze zarobki to załóż własną działalność. Studia z założenia pracy nie dają. Dają wykształcenie. Nie ma czegoś takiego jak co lepsze... Lepsze jest to co Cię bardziej interesuje i po czym się będziesz realizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal1998 Opublikowano 30 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 A jak z rynkiem pracy? Czy np. Po ZiP'ie nie będę miał trudności w znalezieniu pracy? Bo w tym roku jestem na ZIP i się zastanawiam czy nie zmienić kierunku bo jest tylko 17 osób na 90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 To im mniej osób na kierunku tym większe szanse na pracę. To chyba oczywiste. Niby po zostań inżynierem budowlanym łatwiej o pracę...teraz. Ale co będzie za 30 lat? Zip jest uniwersalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal1998 Opublikowano 30 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Interesuję mnie produkcja pojazdów szynowych, ale nie wiem czy po ZiP'ie znalazłbym zatrudnienie w jakimś zakładzie, vzy nie lepiej w takim wypadku iść na inny kierunek mechaniczny? Jak patrzę na oferty pracy to wymagają po prostu wykształceni wyższego technicznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Tak. Zip to dobry kierunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...