atahaaa93 Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Witajcie Myślę o studiowaniu medycyny, chcę być blisko ludzi i im pomagać, myślałam o pediatrii ale jeszcze muszę nad tym pomyśleć. Ale zacznę od tego że że wypełniając zgłoszenie na maturę nie wpisalam Studia na kierunku biologia i chemii bo o medycynie jeszcze wtedy nie myślałam. Co teraz? Czy mogę w przyszłym roku zdawać z Studia na kierunku biologia i z chemii? Da się to odkręcić? I jakie są ceny takich studiów, jakie wy jako studenci macie wrażenia, będę wdzięczna za opinie studentów z Poznania I czy można studiować zaocznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Medycyny zaocznie nie ma. Co do deklaracji z Studia na kierunku biologia i chemii możesz je jeszcze dopisać na ten rok przynajmniej do końca stycznia (nie wiem, jaki jest termin złożenia deklaracji maturalnej), ale za wyniki ne ręczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Możesz jeszcze zmienić przedmioty z matury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...