Oliv1996 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Po 2 latach z prawa wieczorowego na UW przenoszę się aktualnie na prawo stacjonarne na SWPS przez to, że przez jeden przedmiot chcieli mnie cofnąć na UW i zablokowali mi drogę na uniwersytety publiczne przez brak ukończonego roku, dlatego się przenoszę (2 wpisy warunkowe na 5 lat). Czy po roku na SWPS będę mogła się przenieść na wieczorowe na UŁ lub inny U na rok następny? Nie byłam na tyle sprytna, by bawić się w zwolnienia, przywracanie terminów, a w czasie sesji poprawkowej mnie nie było w Warszawie, dlatego musiałam wziąć krótki warunek, ale go nie zaliczyłam (do dziś nie wiem dlaczego...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Teoretycznie możesz się później przenieść pytanie czy uczelnia na którą się przenosisz będzie chciała Cię przyjąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...