Daria Szczerba Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Hej Wszystkim Pisze do was gdyż mam zapytanie wielkie akurat znajduje się troche w lipnej sytuacji. No więc zaczełam studia zaoczne na Miedzynarodowych Stosunkach Gospodarczych na Ekonomiznym we Wrocku na Zaocznych. Po pierwszych zajeciach troche mnie przycmiło i załamało prawo oraz polityka co jest najgorszą rzeczą. Niestety jest zapóźno zebym zmieniła na coś co chce. Powiedzcie mi chce po pół roku zmienic uczelnie również na Ekonomiczny tylko w Krakowie, ale co najwazniejsze chce isc na Turystyke i Rekreacje. Czy ktoś może wie czy będzie szansa żebym mogła tak zmienić ? jak to będzie wyglądać ? czy bardzo duże różnice programowe są ? czy jakaś ogólnie szansa jest zeby mogli tak mnie przeniesc? co najlepiej zrobić w tym wypadku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Uczelnie zmienić możesz ale kierunek już nie bardzo. Za duże różnice programowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...