Misiaerysia Opublikowano 20 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Witam, Mam pytanie, czy jest możliwość powrotu na uczelnię przeniosłam się na inną ale nie podpisałam tam jeszcze umowy czy mogę wrócić na pierwotna uczelnię ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Raczej tak. To już decyzja dziekana wydziału ale nie powinno być problemu a co z zaleglosciami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiaerysia Opublikowano 21 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 47 minut temu, Łukasz napisał: Raczej tak. To już decyzja dziekana wydziału ale nie powinno być problemu a co z zaleglosciami? Właśnie dopiero zapoznałam się z różnicami programowymi których jest zbyt wiele do nadrobienia stąd moja decyzja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Ale to akurat było oczywiste. Jest koniec października więc już teraz masz miesięczne zaległości na swojej starej uczelni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiaerysia Opublikowano 21 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Ale na nowej jestem cofnięta na 3, więc na starej wracam na 4 semestr to jeszcze pół roku przerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Nie rozumiem. A co z okresem całego października? Przecież studia na starej uczelni już ruszyły miesiąc temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...