cherry Opublikowano 23 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Witam, Jestem studentką pierwszego roku (teraz od października powinnam iść na 2 rok). Mam jednak pewien problem. Z semestru letniego mam niezaliczone 3 przedmioty, mimo szczerych chęci nie udało mi się ich również poprawić w sesji poprawkowej, w związku z tym myślałam o warunkach. Uzyskałam informacje, że na mojej uczelni można wziąć maksymalnie 2 warunki na rok, więc się nie klasyfikuję. Moje pytania są następujące: 1. Czy mogę złożyć podanie do dziekana o powtarzanie semestru letniego, opłacić oczywiście te 3 przedmioty (jeden to koszt 400zł) i zdać je w przyszłym roku? Przypuszczam, że z reszty przedmiotów wykładowcy przepisaliby mi oceny? 2. Co mam zrobić z semestrem zimowym, skoro mam wszystko zaliczone? Powinnam chodzić na zajęcia z rokiem niżej, chociaż poprawiam jedynie semestr letni? Czy muszę złożyć podanie o urlop dziekański na semestr zimowy i od letniego kontynuować naukę z nową grupą? W przyszłym tygodniu wybieram się do dziekanatu, jednak chciałabym też tutaj uzyskać informacje, gdyż trochę się martwię. Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 1. Tak możesz złożyć. Jednak nie muszą Ci przypisywać ocen. To tylko ich dobra wola. 2. Składasz wniosek o repete. Powtarzasz cały rok. Wykładowcy przypisują lub nieprzepisuja Ci oceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...