MlodyKurczak Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Zostałem przyjęty w trybie rekrutacji uzupełniającej. Dostałem się i teraz czekam na info dotyczące legitymacji. Do systemu USOS nie mam dostępu bo nie mam informacji o nr albumu. Potrzebuję legitymację żeby kupić bilet miesięczny. Jak ktoś z politechniki i był w podobnej sytuacji prosze o info co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 W październiku dostaniesz legitymację. Do końca września powinna być aktualna legitymacja że szkoły średniej chyba że ukończyłeś ja wcześniej wówczas musisz poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyKurczak Opublikowano 21 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Mam legitymację z Technikum do 30 września. Nie będzie problemu z kupnem biletu miesięcznego na październik? 29 września jest rozpoczęcie i będą wręczane legitymacje studenckie. Ale nie mam dostępu jeszcze do USOS żeby wpłacić 17zł na legitymację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Skoro 29 wrzesnia dostaniesz legitymację to pójdziesz i kupisz miesięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyKurczak Opublikowano 26 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 29 września dostanę Index. Ale wszystko ogarnąłem i kupie bilet bez legitymacji - doniose później, a sprzedadzą mi na podstawie dokumentu potwierdZającego ze jestem studentem. Mam jeszcze pytanie: wydrukowalem blankiet do banku - oplata za legitymację. I tam są 4 odcinki - jak wplacalem na rekrutacje to były 2. Dochodza dla banku zleceniodawcy i dla banku odbiorcy. Zapłacę podwójnie czy normalnie? 17 zł jest za legitymację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...