kubalaq Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Witam, Potrzebuje informacji gdzie jest najniższy poziom w Warszawie na kierunkach informatycznych (inżynier, zaoczne) , rok temu uczęszczałem na uczelnie WIT skończyłem dwa lata( bardzo dobra uczelnia nie mam nic do zarzucenia) i chciał bym kontynuować dalsza naukę lecz na niższym poziomie, krótko mówcie ma być łatwiej ponieważ już nie potrzebuje tej wiedzy która mogę nabyć na uczelni tylko i wyłącznie jest mi potrzebny dyplom, prosił bym również o konkretne odpowiedzi a nie pouczanie mnie ze to nie ma sensu itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 wybierz uczelnie niepubliczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalaq Opublikowano 19 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 a może ktoś ma więcej informacji i mógł by cos dokładnie polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 trudno poleca się najgorszą uczelnie, raczej to działa w drugą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...