Ja 144 Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Dostałem się na bezpieczeństwo wewnętrzne i finanse i rachunkowość, jestem po profilu biologiczno- chemicznym i nie mogę się zdecydować co wybrać. Finanse i rachunkowość to kierunek dość trudny a ja z matematyki geniuszem nie jestem, znowu bezpieczeństwo wewnętrzne wydaje mi się kierunkiem bez przyszłości. Czy finanse i rachunkowość są naprawdę takim trudnym kierunkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Po co aplikowales na kierunek który uważasz że jest bez przyszłości. Skoro teraz tak uważasz to co będzie w trakcie studiów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja 144 Opublikowano 17 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Aplikowałem bo uważałem że jest przyszłość. Potem każdy mi tego odradzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 A co chciałbyś robić po tym kierunku? Konkretnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...