Weronika Kubaszek Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Hej. W tym roku kończę licencjat na biotechnologii na UAMie, jednak coś czuję, że to nie na mnie. Po przemyśleniu chciałam pracować, jako psycholog sądowy. SWSP i Krakowska Akademia oferują studia jednolite magisterskie właśnie, jako psychologia sądowa/psychologia kliniczno-sądowa. SWSP ma oddziały w poznan.studia.net i Katowicach. Moje pytanie brzmi następująco, gdzie lepiej pójść na studia? Jak trudna jest rekrutacja i co powinnam pisać ponownie na maturze? Myślałam nad zaocznymi studiami, ale może lepiej próbować na stacjonarne? Wszelkie opinie będą mile widziane. Niby mam rok, ale chcę już się jakoś ukierunkować. Pomocy...! I czy po psychologii sądowej można prowadzić terapie w zakładach psychiatrii sądowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 jeśli to są studia jednolite, to na pewno tak. Psychologia daje takie uprawnienia. Miasto, jeśli chodzi o miasto to wybierz te, w którym lepiej będzie Ci żyć. Ja osobiście polecam Poznań. Studia, trudne, ambitne i fajne. Trzeba mieć jednak do tego powołanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...