MlodyKurczak Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Czytałem o stypedniach na uczelni stacjonarnej, jednak dotyczyło tylko dla studentów drugiego roku i wyżej lub dla dobrych uczniów. Chodzi mi o politechnike, jeszcze co prawda nie wiem czy się dostałem, ale chcę wiedziec coś na ten temat. W moim domu pracuje tylko jedna osoba. Dochód to około 30tys. Jest w ogóle taka możliwość starania się na tej uczelni? Gdzie należy dopytać? Będę składał dokumenty w piątek (o ile mnie przyjmą) to wtedy spróbuję sie dopytać, a teraz chcialbym sie dowiedzieć od kogoś obeznanego może z tym tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Stypendium socjalne jest przyznawane od pierwszego roku, w październiku się wszystkiego dowiesz. Brane są dochody z PIT, nie wiem jaki jest próg obecnie, był 570 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...