Looobuziak Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Witam Moja sytuacja wygląda tak do końca listopada jestem na umowie zlecenie a następnie przechodzę na umowę o prace i będę ją mieć do końca września (2018 roku) następnie kończę z praca i idę na studia. Czy dochód który uzyskam przez czas od teraz aż do września (w październiku już będę bezrobotny) nie liczy się do stypendium socjalnego ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Liczy się dochód z pit, czyli w 2018 za rok 2017. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Looobuziak Opublikowano 11 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 No to wiem tylko ze chodzi mi o to ze słyszałem ze to liczy sie jako dochód utracony i nie liczy sie go do stypendium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...