kasia71255 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Witam, złożyłam papiery na Uniwersytet Łódzki na dwa kierunki: gospodarka przestrzenna (inżynierski) oraz inwestycje i nieruchomości. Teraz muszę wybrać jeden z nich, oba kierunki mnie interesują, ale zastanawiam się, po którym kierunku będzie mi łatwiej znaleźć pracę oraz który z tych kierunków jest lepszy i zagwarantuje mi lepszą przyszłość. Jeżeli, znajdzie się tu ktoś kto studiuje, na którymś z tych kierunków prosiłabym żeby przybliżyć mi jak takie studia wyglądają,czy rzeczywiście to ciekawe kierunki i czy warto je studiować. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Gospodarka przestrzenna daje ciekawy fach. Jest bardzo atrakcyjny ale skierowany dla pasjonatów. Praca w nieruchomościach będzie zawsze tylko czy potrzebne są do tego studia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...