Sylwiaaa Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Cześć, Chcę rozpocząć studia w trybie niestacjonarnym i mam dylemat jaki kierunek wybrać a mianowicie czy Kryminologie na UWr czy MSG na UE we Wrocławiu. Który kierunek wydaje się ciekawszy i daje więcej możliwości, co sądzicie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 To zależy co Ciebie bardziej interesuje. Żaden z tych kierunków nie daje konkretnego zawodu więc trudno mówić o tym który jest lepszy. Czym byś chciała się w przyszłości zajmować? Kryminologia jest wąska dziedziną i dość mocno ogranicza szansę na pracę, a o pracę w policji po takich studiach raczej trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwiaaa Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 6 godzin temu, Łukasz napisał: To zależy co Ciebie bardziej interesuje. Żaden z tych kierunków nie daje konkretnego zawodu więc trudno mówić o tym który jest lepszy. Czym byś chciała się w przyszłości zajmować? Kryminologia jest wąska dziedziną i dość mocno ogranicza szansę na pracę, a o pracę w policji po takich studiach raczej trudno. No właśnie obawiam się, że ucząc się o wszystkim i o niczym tak na prawdę za bardzo nie pomoże mi to później w życiu zawodowym. Niestety ścisłowcem nie jestem, z studiuj matmę zawsze średnio mi szło, lecz coraz bardziej myślę nad kierunek logistyka gdyż wydaje mi się bardziej konkretniejszym kierunkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zdecydowanie kierunek logistyka wydaje się być bardziej atrakcyjna, pytanie czy Cię interesuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JVC 231 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Ja jestem w trakcie pisania pracy inżynierskiej właśnie na kierunku kierunek logistyka nie jest to łatwy kierunek ale widzę że ludzie którym matematyka czy fizyka sprawiały kłopot i tak ją w większości zdały za którymś razem ale zdałem głównie przez wytrwałość ale to też na studiach jest ważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...