slakos@o2.pl Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Witam. Dostałem się na informatykę na Kul jak wiemy to nie jest uczelnia typowo techniczna. Przeglądając internet natrafiłem na bardzo wiele negatywnych komentarzy na temat tej uczelni i tego że z każdym rokiem spada zainteresowanie ze strony studentów tą uczelnią. Ciągle jednak optuje przy tym że Kul jest lepszą uczelnią niż sam Uniwersytet Rzeszowski. Dodam że za kilka dni będzie lista studentów zakwalifikowanych na Wsiiz. Chciałbym jednak poznać wasze opinie na temat tej uczelni i studia.net/informatyka tam studentów i nie tylko. Proszę o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 KUL to dobra uczelnia, opinie są zawsze skrajne. Właściwie na temat każdej uczelni znajdziesz negatywne opinie. Kiedyś tak nie było, ale teraz młodzież jest bardzo roszczeniowa i za wszystko wini uczelnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slakos@o2.pl Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 A jak z zatrudnieniem u pracodawców ? Czy przez to że jest to Katolicka uczelnia pracodawcy patrzą mniej przychylnie niz na studentów innych uczelni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Katolickosc nie ma nic do rzeczy. Studia pracy nie dają. Pracodawca spojrzy na kierunek który jest wymogiem a później na doświadczenie które zdobyłes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyKurczak Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Dokładnie. Studia mało dają przy rozmowie. Jesli nie masz doświadczenia, a masz studia, a druga osoba nie ma tego i tego, to masz większe szanse na pracę. A tak to tyle, co możesz liznac technologii i zobaczyć czym jest informatyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Dyplom musi być. To takie minimum żeby móc dalej rozmawiać. W większości to trochę mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slakos@o2.pl Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 No wiadomo że wiedza się liczy, ale dyplom też ważny bo bez tego trochę trudniej się rozwijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Wiedzą jak wiedzą ale zdobyte doświadczenia podczas pracy jest najważniejsze a na to masz 5 lat studiów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiciara Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Ja studiuje na Kulu i jestem zadowolona. Co prawda nie informatykę..ale wydaje mi się ze ogólnie uczelnia trzyma poziom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slakos@o2.pl Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Czy może się ktoś jeszcze wypowiedzieć na temat tej uczelni studiując tam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...