Anonimekxd Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 A więc nie wiem jakie rozszerzenie w liceum wybrać. Angielski czy informatyka? Z angielskiego jestem trochę słaby ale niezły. studia.net/informatyka na maturze raczej nie chciałbym zdawać. A angielski rozszerzenie może, to zależy czy mi wyjdzie. Chciałbym studiować informatykę np. na AGH lub polubudzie. Czy jeśli wybiorę rozsz. angielski to informatyka na studiach okaże się nie osiągalna i odpadnę? Czy lepiej wybrać informatykę i trochę nabrać wprawy w programowaniu a angielskim zająć się samemu w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Profil na tym etapie nauki ma bardzo małe znaczenie. Po profilu z informatyka może Ci być tylko troszeczkę łatwiej na studiach. Informatyka to samonauka i dużo zależy od Ciebie. Wiele osób po biol Chem idzie na prawo. To naprawdę jeszcze niczego nie determinuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonimekxd Opublikowano 28 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Wiem, że ma małe znaczenie ale trochę ułatwia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 To sam sobie odpowiedziałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonimekxd Opublikowano 28 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Czyli wybiorę informatykę a z angielskiego więcej się będe uczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...