angelaa98 Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Witam jest tu ktoś to studiuje/studiował inzynierię środowiska? Chciałabym się dowiedzieć czy to przyszłosciowy zawód i jak z pracą po tym kierunku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Wprost. Studia pracy nie dają kierunek bardzo ciekawy i dający szerokie możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angelaa98 Opublikowano 25 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 co ma pan na myśłi pisząc, że studia pracy nie dają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Sam dyplom to za mało. Obecnie sam dyplom może mieć każdy. To od Ciebie zależy czy znajdziesz pracę. Pracować trzeba już w czasie studiów, chociażby dorywczo. Do tego wakacje gdzie też trzeba pracować. Tylko bogate cv i doświadczenie oraz znajomości zdobyte podczas studiów pozwalają na dobra pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angelaa98 Opublikowano 25 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Oczywiście, to wiem Mam w planach po studiach zrobić uprawnienia budowlane oraz inne które oferują dla mojego kierunku Pracować też chce Bardziej mam na myśli czy ciężko z taką pracą, bo taki informatyk to wiadomo, teraz wszędzie znajdzie A czytałam trochę o kierunkach przyszłościowych i piszą, że ekologia, środowisko będą cenione, ale tego przewidzieć nie można, niestety. Różne ekologiczne systemy itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angelaa98 Opublikowano 25 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Dodam,że studia na PG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Jeśli solidnie przepracujesz studia to nie powinno być problemu ze znalezienie zatrudnienia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...