7991KOR Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Witam, od października prawdopodobnie zamieszkam w akademiku. Będę starała się też o stypendium socjalne w zwiększonej wysokości z tytułu zamieszkania w domu studenckim. Wniosek o akademik dostarczyłam już do uczelni, jednak odpowiedź czy akademik został mi przydzielony otrzymam we wrześniu. W jaki więc sposób mam udokumentować podczas starania się o stypendium socjalne, że zamieszkam w akademiku skoro akademik dostanę we wrześniu, a wniosek o stypendium muszę złożyć do 21 sierpnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 o stypendium socjalne wnioski składa się najczęściej do końca października. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7991KOR Opublikowano 26 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Tylko na stronie uczelni jest taka informacja: "Obowiązują dwa terminy organizacyjne składania wniosku: do dnia 21 czerwca – studenci, do dnia 21 sierpnia – osoby przyjęte na pierwszy rok studiów I, II, III – stopnia i jednolitych magisterskich." Czyli jednak powinnam złożyć wniosek wcześniej niż do końca października. A wtedy nie będę miała jeszcze potwierdzenia, czy dostałam akademik. Jak więc prawidłowo to załatwić? Myślałam o tym, żeby do 21 sierpnia złożyć wniosek o stypendium, a dopiero jak już będę miała informację o przydzielonym akademiku, złożę wniosek o zwiększenie stypendium. Czy tak to powinno wyglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Tu mnie zaskoczyłaś, bo wnioski stypendialne na 1 roku składa się w październiku. Najlepiej zadzwon do działy stypendiów w dziekanacie na swoim wydziale. Na pewno powiedzą CI co i jak. Chętnie też się dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...