Kredka Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Cześć wszystkim, czy jest tu może ktoś kto był albo słyszał coś od znajomych na temat WZ na UW? Chodzi mi konkretniej o poziom wydziału i edukacji, a także mniej więcej stopień trudności, chociaż jakiekolwiek informacje będą przydatne. Nie ukrywam, że to dość pilna sprawa, bo oczywiście zostawiam wszystko na ostatnią chwilę Z góry dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Cześć. O tym kierunku na UW było bardzo dużo. SZCZEGÓLNIE w ostatnim czasie. Użyj wyszukiwarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kredka Opublikowano 21 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Było, ale świeżymi wiadomościami odnośnie poziomu i trudności na tym wydziale akurat nikt się nie dzielił, a mi chodzi dokładnie o te dwie kwestie, ponieważ mam spory dylemat. Tak czy inaczej dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polerst Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Od koleżanki studiującej tam wiem (i widzę), że raczej się nie przemęcza - ale to zależy od osoby. Co do poziomu nie mogę się wypowiedzieć, nigdy tam nie studiowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Trudno zarzucić coś poziomowi na jednej z lepszych uczelni w kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kredka Opublikowano 22 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Dziękuję @polerst i @Łukasz za odpowiedzi, jestem wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...