Adrian97 Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Witam! Nie dostałem się na interesujący mnie kierunek na politechnice gdańskiej. Jednak jestem 10 osobą na liście rezerwowej na tym kierunku. Niestety, na tej uczelni nie ma takiego czegoś jak "druga lista". Czy jest możliwość dostania się na upragniony kierunek nie czekając na nabór dodatkowy we wrześniu? (Mam na myśli np: odwołanie) i jaka jest szansa pozytywnego rozpatrzenia problemu? Kierunek o którym mówię to Budownictwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Jest szansa dostać się z listy rezerwowej jeśli 10 osób przed Tobą zrezygnuje. Możesz też napisać odwołanie. Skutek jest słaby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian97 Opublikowano 20 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Istnieje na Politechnice Gdańskiej takie coś jak dostanie się z listy rezerwowej? Myślałem że informacja po ogłoszeniu wyników na którym miejscu się znajdujesz jest tylko ciekawostka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Skoro jest lista rezerwowych to istnieje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lew21 Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Na PG jest tylko lista ostateczna. Żadne inne nie są ogłaszane. Dostać się na inny kierunek można tylko w rekrutacji dodatkowej, albo jeśli ktoś się dostał na inny kierunek, to może spróbować w dziekanacie się przenieść. Innej możliwości nie ma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iskiereczka Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Witam! Ja również nie dostałam się na Budownictwo na PG. Tylko że jestem daleko w tyle(w zeszłym roku z moimi punktami bym się dostała)... Czy jest szansa na to aby 100 osób zrezygnowało? Jest to gdzieś ogłaszane czy zwolnią się miejsca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Myślę że nie ma takich szans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Lista rezerwowa? To nie tragedia. Zobacz, co można zrobić https://studia.pl/lista-rekrutacji-na-studia/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...