Paweł Potaczek Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Witam! Dostałem się zarówno na Finanse i Rachunkowość na Uniwersytecie Ekonomicznym jak i na Budownictwo na Politechnice. Mam dylemat który z tych kierunków wybrać. Studia na Uek wydają mi się być nudne chociaż z drugiej strony podobno łatwiej znaleźć prace. Co do Budownictwa to wydaje mi się, że jest już za dużo osób po tych studiach i ciężko o prace. Orientuje się może ktoś z was jak jest z pracą po obu kierunkach? Czy Finanse są faktycznie nudne? Z góry dzięki za odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lew21 Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Nie patrz przez pryzmat pracy, a wybierz to co Cię bardziej interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Potaczek Opublikowano 19 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Wiem właśnie, ale oba kierunki mnie w sumie interesują :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Przesyt absolwentów jest na większości kierunkach. Kierując się wyborem pomysł co chciałbyś w życiu robić. Jeśli już teraz uważasz że finanse są nudne to co będzie później? Budownictwo to dość trudne studia że względu na zaawansowaną matematykę jak i rysunek techniczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...