Alfabia Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Hej, zaczynam w tym roku studia na kierunku informatyka i ekonometria na SGGW. Co myślicie o tym kierunku jak i samej uczelni? Warto? Może jest tu więcej przyszłych studentów tego kierunku do podzielenia się wrażeniami i obawami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Było wiele razy na forum, zarówno o uczelni jak i kierunku. Wystarczy poczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwus Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Informatyka i programowanie na czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolmarytna Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Ja skończyłam ten kierunek i jestem zadowolona, ale zgadzam się z tego co widziałam już na tym forum był ten temat poruszany. Ale polecam kierunek dla mnie był bardzo ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...