Gomicz Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 W naszym regionie strasznie trudno o pracę. Jestem tego zdania, że warto zdobywać doświadczenie już podczas studiów bądź też zaraz po ich zakończeniu. Najlepsze do tego są staże, bo oferują wdrożenie w warunki pracy, a nie wymagają od nas od samego początku pełen gotowości oraz wiedzy. Tylko jak załapać się na fajny staż? Ostatnio szukałem informacji w internecie i pozostają konkursy. Z UP raczej nic konkretnego nie wynika. Znalazłem między innymi taki konkurs - http://graszostaz.b4ngo.pl/ Sam chyba wezmę udział, spróbować warto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareczek01 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Tylko jak szukać stażu? Czy firmy chętnie przyjmują na staże? I najważniejsze czy to naprawdę aż tyle daje, czy będzie większa szansa na pracę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...