AdamF Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Witam. Stoję przed wyborem uczelni. Mam do wyboru UG i UEP. W obydwóch przypadkach interesuję mnie Podyplomówki z zarządzania. O poziomie nauczania w UEP słyszałem bardzo dużo dobrego, ale słyszałem również, że bardzo łatwo tam o niezaliczenie roku. Co więcej znam opinie osób mówiące, że po UEP ciężko o znalezienie pracy. O UG natomiast nigdzie nie znalazłem opinii, że ciężko po tym uniwersytecie znaleźć prace. Jakie jest Państwa zdanie na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 UG to przede wszystkim Trójmiasto i duży rynek pracy. Tam łatwiej o znalezienie pierwszej pracy. Zacznijmy od tego że studia pracy nie dają. Ten czas należy przeznaczyć na szukanie pracy odżywczej i łapanie doświadczenia. Osobiście wybrałbym Gdańsk bo to bardzo lubię. Chociaż wydział o którym rozmawiamy jest w Sopocie a to i tak jeszcze lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamF Opublikowano 15 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Czy posiada Pan informacje o poziomie nauczania w tych dwóch uczelniach? Gdzie jest wyższy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Nie sądzę żeby poziomem się różniły. To dwie solidne uczelnie. Zresztą UG ostatnio jest dobrze odbierana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...