mordinii Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Cześć wszystkim ! Nazywam się Paweł i mam do was pytanie ponieważ mam olbrzymi dylemat. Mianowicie dostałem się na UE we wrocławiu na kierunek Podyplomówki z zarządzania i inżynieria produkcji, na politechnikę niestety nie dostałem się. Na ue niby kierunek inżynierski ale na moje oko specjalizacje są średnie. Pytanie jest takie czy warto iśc na ue na kierunek inżynierski czy starać się próbować zgłaszać jeszcze na politechnikę ale nie wrocławską tylko inną. Czy według was ten kierunek na uniwerku ma sens. Proszę o pomoc i z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Cześć. Oczywiście chętnie pomogę. Napisz post w odpowiednim dziale. Oczywiście zatytuluj bo odpowiednio bo tytuł dylemat w dziale przedstaw się dziwnie brzmi. Jakbyś miał na imię Dylemat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...