jagoodaa98 Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 .Witam. Mam dylemat odnośnie studiów, nie potrafię się zdecydować. Lublin ( UMCS, finanse i rachunkowość) , Warszawa ( UW, gospodarka przestrzenna), Poznań ( Uniwersytet Ekonomiczny, finanse i rachunkowość biznesu ). Co byście wybrali na moim miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 nie wiem, nie jestem na Twoim miejscu, nie wiem czym się interesujesz i pasjonujesz, a od tego zależy Twój wybór ścieżki kariery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagoodaa98 Opublikowano 12 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 .no te kierunki mnie interesują właśnie. tylko nie wiem jakiego dokonać wyboru ostatecznie, co będzie lepsze GP czy FiR na UMCS czy UEP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 ale ja w dalszym ciągu nie rozumiem pojęcia lepsze. Dla każdego lepsze jest coś innego. Te kierunki dają zupełnie inną ścieżkę kariery i to Ty musisz zdecydować co chcesz robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...