challenginggirl Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Jak działają priorytety przy rekrutacji? Chodzi mi konkretnie o Uniwersytet Warszawski. Wiem, że w poprzednich latach służyły one tylko do przypisywania opłaty rekrutacyjnej. Czy obecnie nic się nie zmieniło? Jeśli zostanę przyjęta na więcej niż jeden kierunek, będę mieć możliwość wyboru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 jest piątek, zadzwon i zapytaj u źródła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
challenginggirl Opublikowano 7 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Zapytałam tutaj, bo nie byłam w stanie przez dłuższy czas dodzwonić się do Biura Rekrutacji. Już się udało, dlatego napiszę, być może komuś to się jeszcze przyda: jest tak samo jak w poprzednich latach, priorytety służą tylko do przypisywania opłat rekrutacyjnych. Jeśli ktoś ma opłacone wszystkie kierunki, na które się zarejestrował, będzie mógł zostać przyjęty na każdy z nich. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...