Karolina Galus Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Witam, Nurtuje mnie jedno pytanie... Czy jesli byłam na kierunku matematyczno-geograficznym to poradzę sobie na studiach chemicznych? Niby do przyjęcia potrzebuję tylko matematyki, ale plany zajęć mnie przerażają.. Boję się, że nie będę mocno w tyle za resztą, tą bardziej chemiczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 chodzi Ci o chemię na II stopniu? zapomnij. Bez studiów I stopnia z chemii nie ma szans na II stopień Chyba, że chodzi Ci o profil mat-geo w szkole średniej. To co innego. Bo szkoła średnia niczego nie determinuje i spokojnie sobie poradzisz. Matura z chemii była? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolina Galus Opublikowano 6 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Nie nie chodzi mi o chemię już od I stopnia W liceum byłam na mat-geo i właśnie chemii na maturze nie pisałam, stąd cały dylemat czy jest możliwe, że przebrnę przez to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 to nie kierunek, tylko profil w LO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolina Galus Opublikowano 6 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Przepraszam plątanina myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 to sam profil LO o niczym nie decyduje, jeśli zdawałaś maturę z chemii problemu nie będzie. Jednak Ty nie zdawałaś. To w ogóle jest mało możliwe żeby Cię przyjęli na takie studia a co dopiero się utrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Jeśli piszesz, że do przyjęcia potrzebujesz tylko matematyki, a masz ją zdaną nieźle, to Cię wezmą, tłumów chętnych nie ma. Pierwszy rok to często wyrównywanie poziomów z chemii, jak się przyłożysz, to spokojnie dasz radę. W chemii jest dużo matematyki, więc jak sobie radzisz z myśleniem i liczeniem, to wiedzę książkową ogarniesz szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Bez matury z chemii pchać się tam to czyste wariactwo. Jednak znam takich którzy skończyli filologię angielską bez wcześniejszej matury z tego przedmiotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...