Matu12 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Proszę o pomoc. Jak przesłać zdjęcie do rekrutacji? Zdjęcie zeskanowałem ale ma nieodpowiednie wymiary (za małe) - jak je przesłać? Na irk uczelni (uw) pokazują że trzeba wydrukować jakieś podanie, podpisać i wysłać, ale robi się to po zakwalifikowaniu czy przed (6:45) ? Czy przed ogłoszeniem zakwalifikowanych trzeba wozić jakieś dokumenty (świadectwo, wyniki matur)? Jak do tej pory wypełniłem wszystkie punkty co są po prawo w tabelce, oprócz zdjęcia. Czy jak dodam zdjęcie to będzie na razie wszystko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Nie wiem co ze zdjęciem. Dokumenty dowozisz po wynikach rekrutacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2115 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 zdjęcie zeskanuj w większej rozdzielczości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...