alicjaa18 Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Witam, chciałabym się dowiedzieć ile mniej więcej spadają progi na agh zazwyczaj poza głównym naborem? Szczególnie interesuje mnie to w przypadku inżnierii akustycznej i energetyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 A dlaczego spadaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alicjaa18 Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Chodziło mi o spadek progu w stosunku do pierwszej listy w danym roku. A dlaczego spadają?ludzie zazwyczaj składają na więcej niz jeden kierunek/uczelnie to automatycznie za nich wskakują osoby z mniejszą ilością punktów. Pytalam dlatego, że na stronie agh podany jest próg jedynie dla glownego naboru, a chcialabym wiedzieć jakie są te ostateczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 W tym roku progi 2 czy 3 rekrutacji mogą nie spaść. Powód? Opisywany na forum. Inne finansowanie uczelni. Uczelniom nie zależy już na słabych kandydatach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alicjaa18 Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Nawet jeśli limit osób nie zmienił się w stosunku do zeszłego roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Tak bo nie musza wypelniac limitu. Nie jest im to juz teraz potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alicjaa18 Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 W takim razie wszystko już wiem. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...