Crazyworld Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Witam, Chciałam się poradzić w wyborze studiów otóż : Po pierwsze chciałam iść w kierunku Podyplomówki z zarządzania albo finanse ale nigdy nie byłam dobra z matematyki raczej jej nie cierpiałam od zawsze i mam świadomość, że na tych kierunkach jest ona ale chciałam zapytać czy może ktoś też tak jak ja nigdy nie był dobry z matematyki a jednak poszedł na jakiś matematyczny kierunek i dał sobie rade wszelkie rady, opinie mile widziane Po drugie niedawno skończyłam kurs na dietetyka i jestem na stażu w przedszkolu jako dietetyk ogólnie interesuję się też zdrowym trybem życia, aktywnością ogólnie ten kierunek wydaję się ciekawy aczkolwiek żeby dostać się do lepszej uczelni trzeba zdawać na maturze biologie/chemie a ja zdawałam tylko podstawy myślałam też by pójść w stronę trenera personalnego ale na awf wymagają pływania a ja nie umiem pływać i raczej do października się nie nauczę pływać z dwojga złego myślałam też nad Pedagogika, Animacja Społeczno-Kulturalna wszelkie rady, opinie mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 1. Nie pchaj się na studia gdzie liczby są ważne jeśli nie chcesz mieć doczynienia z matematyka 2. Możesz iść na dietetyke bez matury z Studia na kierunku biologia ale i tak trudno będzie Ci się utrzymać a o AWF zapomnij. Pedagogika - specjalizacją na dyplomie ma małe znaczenia. Będziesz musiał się uczyć całej masy innych przedmiotów związanych z pedagogika i tylko kilku specjalizacyjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazyworld Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 eh, to sama nie wiem co robić, chciałam iść na jakiś przemyślany przyszłościowy kierunek więc sama nie wiem co powinnam wybrać w takim razie :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Raczej wybierz kierunek który odpowiada Twoim zainteresowaniom bo inaczej raczej nie skończysz studiow 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 W wakacje się pływać nie nauczysz? Why not? Zapisz się na basen, jeśli się nie boisz wody. Nauka poruszania się w wodzie to maks kilka spotkań, potem szlifowanie stylów. Jeśli myślisz o trenerze personalnym, to takie hasła jak "rusz tyłek i działaj" nie będą Ci obce A co do dietetyki, to poszukaj uczelni, gdzie przyjmują z podstawami. Jeśli się dostaniesz, to wiedzę do rozszerzeń powinnaś dać radę przyswoić do października (fizjologia człowieka i chemia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazyworld Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Wiem wiem, motywacja jest zawsze i wszędzie tylko jedyny problem jest taki, że pracuję od pn do pt a w soboty różnie bywa z czasem ale postaram się od sierpnia zacząć chodzić na basen może w soboty zobaczę, ale w zanadrzu muszę znaleźć sobie jakiś przyszłościowy kierunek ale sama nie orientuję się na co bym mogła składać papiery z podstawową maturą i słabą matmą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Skoro pracujesz to rozważ studia niestacjonarne i wówczas z podstawa masz szansę nawet na wymarzone kierunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aldona Grzegorczyk Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Mam wrażenie, że te finanse to tylo ze względu na to, że rysuja się jako bezpieczna przyszłość. Ale jak z matematyką nie jest ci po drodze to lepiej się tam nie pchaj Jeśli chodzi o pływanie, to też myślę, że jest to do zrobienia w wakacje, a tym bardziej do października. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazyworld Opublikowano 4 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 I tak rekreacyjnie zapiszę się od sierpnia na basen ale obawiam się czy tutaj bd prowadzone nauki pływania w sobotę bądź w niedziele :x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazyworld Opublikowano 5 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Ewentualnie zastanawiałam się jeszcze nad kierunkiem żywienie człowieka i dietetyka bądź technologia żywności i żywienie człowieka ale zna może ktoś uczelnie na którą przyjmują na te kierunki z podstawową maturą bez Studia na kierunku biologia i chemii i wszelkie opinie o tych kierunkach i uczelniach też mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 technologia żywienia to ciekawy kierunek, ale już techniczny. W związku z czym wymagana matura z matematyki lub Studia na kierunku biologia. Tutaj miałbyś szanse się dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazyworld Opublikowano 5 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Uff to dobrze rozważam ten kierunek i Podyplomówki z zarządzania i inżynieria produkcji i oba te kierunki na UP w Lublinie ktoś może tam studiuję może powiedzieć coś o uczelni i o tych kierunkach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...