Czaro199 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Witam, chcę iść na studia do politechniki Warszawskiej lub Wrocławskiej, lecz nie wiem którą wybrać.Matury napisałem świetnie i moge się dostać na prawie każdy kierunek, chciałem iść na Podyplomówki z zarządzania i inżynierie produkcji, ale progi na te kierunki są stosunkowo niskie, w Wawie są to jedne z najniższych progów. Czy to oznacza że to słabe kierunki na które każdy sie dostaje i nie są wymagające? Czy po prostu i tak dostaną się najlepsi i studia będą na dobrym poziomie. Doradźcie mi jaki kierunek studiów mógłbym wybrać, a jeśli te ziip jest ok, to na której uczelni lepiej? Dzięki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Na każdy kierunek to z pewnością się nie dostaniesz ale masz dość szeroki wybór. Kryteria są niskie bo jest sporo miejsc a maturzystów mało. Wybierzesz dobra prestiżowa uczelnie to studia będą na fajnym wysokim poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro199 Opublikowano 1 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Dzięki za odpowiedź, wiem że z tym wszystkim to przesadzam, ale szczęśliwy jestem z tych wyników i wiem że na te o których myślałem mogę się dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Studia zmieniają bardzo dużo. Najlepsi maturzyści często nie radzą sobie na studiach a Ci nieco słabsi radzą sobie bardzo dobrze. Tu rolę odgrywa zainteresowanie przedmiotem badań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...