raczek40 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Witam. Nie mam pojęcia jaki kierunek wybrać zdawałem dodatkowo wos i geografie a raczej tylko dlatego,że nie wiedziałem co zdawać.Chcę iść na studia ale na każdym kierunku jest matematyka której w ogólę nie rozumię,i wątpie abym zdał czy cokolwiek.Myślałem nad fizjoterapia ale sporo czytałem i niby nie warto.Interesuje się siłownia i dietą,i lubie siedzieć przy komputerze,może coś doradzicie ? Studia jedynie w Częstochowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Po takim opisie trudno coś doradzić, może idź w kierunku dietetyki? Matematyki nie ma a jest to związane z Twoimi zainteresowaniami. Możesz to studiować tutaj: Akademia im. J. Długosza w Częstochowie Wydział Matematyczno-Przyrodniczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raczek40 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Śmiało możesz pytać o co chcesz z chęcią odpowiem jeśli to pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 to chyba na odwrót:) Ty pytaj o konkretne kierunki, które Cię interesują a postaram się coś doradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raczek40 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Więc czytałem też o logistyce i ogolnie kierunkach związanych z elektryka ale podobno jest tam sporo matematyki a z tym sobie nie poradzę. A jak wygląda studiowanie dietetyki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Tak, tam jest dużo matematyki. Tutaj masz opis dietetyki: http://slask.studia.net/dietetyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raczek40 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 A jest jeszcze coś innego oprócz dietetyki ? Jeśli zdawałem wos i geo na maturze a nie chemie i biologie będzie to miało jakiś wpływ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 tak, jest kilkaset kierunków. Może ratownictwo medyczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raczek40 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Ratownictwo nie moja bajka, co jeszcze myślisz o inz bezpieczenstwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 a co chcesz po tym robić? Moim zdaniem powinienes szukać kierunku, który da Ci konkretny zawód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raczek40 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Szukam tylko na większośći jest studiuj matmę której nigdy nie rozumiałem i teraz jest tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Możesz iść w fizjoterapie, to da Ci konkretny zawód. Studia trudne pod względem przedmiotów biologicznych i po części chemii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raczek40 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Jest też opcja by iść do policji(ojciec był policjantem) więc są znajomości.Tylko czy warto iśc do policji gdzie narażając życie pracujemy za 2500 na reke gdze operator wózka widłowego w większym mieście tyle dostanie.Wiem,że im wyższy stopień tym wyższe zarobki no ale ryzyko spore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Bycie policjantem to służba. Pytanie czy jesteś na to gotowy, a może w ogóle nie ma potrzeby żebyś poszedł na studia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raczek40 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Mam znajomych którzy mają po 23-24 lata i służą już kilka lat,nie mówili nigdy,że chcą iść do policji ale poszli i nie narzekają,więc czy jestem gotowy,raczej tak. Wolałbym zarabiać ale wiadomo,że jeśli ukończymy jakiś poczciwy kierunek to dostaniemy więcej niż iść po szkole średniej pracować za grosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 możesz podczas pracy w policji ubiegać się o studia w Wyższej Szkole Policji w Szczytnie, od razu po studiach masz oficera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raczek40 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 W takim razie zastanowię się,mam do wyboru iść studiować fizjoterapie,bądź dietetykę lub starać się o przyjęcie do policji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Daj znać jakie decyzje podjąłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raczek40 Opublikowano 11 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Waham się jeszcze między Bezpieczenstwem i higiena pracy a zarzadzaniem i inzyniera produkcji,ktos studiowal albo moze co nieco przyblizyc cokolwiek na ich temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 BHP studia podyplomowe to studia skierowane do osób które chcą pracować w zakładach jako szkoleniowiec BHP studia podyplomowe. Był na to boom swojego czasu. Ludzie masowo robili z tego studia podyplomowe. ZIIP daje szerokie możliwości pracy jako osoba zarządzającą warsztatem itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raczek40 Opublikowano 11 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Czyli nie warto już iść na BHP studia podyplomowe skoro jest już masa absolwentów? Jak porównywalne są stopnie trudności tych kierunków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Masa absolwentów jest każdego kierunku. Taka moda na studia nawet dla osób które robić ich nie powinny. Poziom zbliżony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liwia Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Ja natomiast zastanawiam się, jak doradzić siostrze. Pyta mnie na jakie studia iść... Interesuje się zdrowiem człowieka, pomyślałam więc o dietetyce. Nasza kuzynka po tym kierunku pracuje w centrum dietetycznym natur house i jest bardzo zadowolona. W zasadzie chyba widzę moją siostrę w takiej roli. Dodatkową perspektywą rozwoju może być modniejsza z roku na rok psychodietetyka, czy jednak nie w dobie bycia fit nie mamy już za dużo dietetyków? Doradzicie coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Lepszym wyborem wydaje się fizjoterapia. Ale to kwestia indywidualnych preferencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...