Carlton Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Cześć. Jestem na pierwszym roku studiów na UW, ale okazało się, że to jednak nie jest odpowiedni dla mnie kierunek. Przestałem chodzić na zajęcia już przed zimową sesją, myśląc, że zostanę 'automatycznie' usunięty, jednak się pomyliłem. Kilka dni temu złożyłem w usosie i zaniosłem do dziekanatu podanie o skreślenie z listy studentów. Teraz w usosie widnieje: "zgoda na rezygnację udzielona" i nie wiem co dalej. Czy muszę jeszcze zanosić jakąś obiegówkę? Kiedy składałem podanie to pani w dziekanacie powiedziała mi, że to wszytsko i nie wspominała o niczym więcej. Także nie wiem, co mam robić dalej. Chcę zapisać się na inny kierunek, też na UW, ale w usosie wciąż widnieję jako student, czy nie przeszkadza to w rekrutacji? A jeśli poczekałbym aż uczelnia sama mnie usunie w tym wrześniu czy październiku, to robi to jakąś różnicę podczas rekrutacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Możesz się spokojnie rekrutować. Napisz maila do dziekanatu i zapytaj czy nie potrzebujesz obiegowki. Będziesz miał pisemną odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...