jokerq19 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Witam, przychodzę z zapytaniem dotyczącym listy rezerwowej na UEKu. Jak wygląda sprawa z taką listą? Jak nie dostanę się na kierunek, który wybrałem jako pierwszy, to mogę zapisać się na listę rezerwową z drugiego lub trzeciego kierunku czy tylko z kierunku "priorytetowego". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Z każdego jesteś bramy pod uwagę na liście rezerwowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokerq19 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Jest to jakoś potwierdzone? Bo nie mogę znaleźć takiej informacji, a słyszałem różne opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Rekrutujesz się na 3 kierunki. Jeśli Cię nie przyjmą to po spełnieniu progów trafisz na listę rezerwową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...