kiwi1234 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Cześć wszystkim pewnie był już taki wątek ale nie mogłam podobnego znaleźć a chciałabym zrozumieć jedną sprawę. Na początku czerwca rzuciłam studia 1 semestr zaliczony ale 2 semestr mi nie poszedł, dużo zaległości miałam i postanowiłam zrezygnować z myślą że pójdę na tą samą uczelnie, na ten sam wydział tylko że na inny kierunek. Moje pytanie brzmi czy powinnam wziąć papiery i wtedy ponownie się zarekrutować czy po prostu zostawić je tam i poczekać aż sami mnie wykreślą z listy i czy nie będzie jakiś dodatkowych opłat z tą ponowną rekrutacją i bez problemu wszystko załatwię, wiem, że są te punkty ects ale dokładnie nie rozumiem o co w nich chodzi. Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Temat pojawia się co tydzień więc poszukaj w dziale dziekanat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...