izabelaa93 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Jaki hosting wybrać dla bloga? Na co w szczególności zwrócić uwagę przy wyborze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werka78 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Firehost działa mi ok. Mam kilka stronek na jednym koncie, a płacę 50 zł rocznie. Najlepiej po prostu odpalić sobie test i samodzielnie ocenić jakość działania usługi ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktorr7 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Na początek powinien wystarczyć zwykły hosting współdzielony, oczywiście płatny - darmowe hostingi są zawodne i niezbyt wydajne. Radzę sprawdzić pojemność (kilka GB powinno wystarczyć) i transfer (min. to kilkadziesiąt GB) - taki hosting kosztuje nie więcej, niż kilkadziesiąt zł, widziałem taki. Dla pewności warto też przetestować hosting przed zakupem, choćby po to, aby sprawdzić jego wydajność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werka78 Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Wskazałam dobry i niezawodny hosting. Jestem na nim od lat. Można też testować dużych graczy, ale tak naprawdę to jest wyrzucanie pieniędzy w błoto. Porządne hostingi da się znaleźć za dobre pieniądze i chyba jestem dosyć dobrym przykładem takiego przypadku, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katty0077 Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Ja to się niestety niezbyt na tym znam... Dlatego też nie bardzo będę w stanie pomóc ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athena79 Opublikowano 18 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2024 Z obserwacji pracowników Googla wynika, że aż 40% użytkowników rezygnuje z przeglądania konkretnej strony internetowej, jeśli czas jej ładowania jest zbyt długi. Cierpliwość internautów kończy się już po trzech sekundach. Sprawnie działająca strona internetowa jest dziś warunkiem koniecznym, by efektywnie pozyskiwać klientów i utrzymywać ich zainteresowanie swoimi produktami lub usługami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartelo4 Opublikowano 28 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Cześć! Wybór hostingu dla bloga zależy od kilku kluczowych kwestii, takich jak wydajność, przestrzeń dyskowa, transfer danych oraz wsparcie techniczne. Ważne, aby hosting oferował szybki czas ładowania strony, odpowiednią ilość zasobów i solidne zabezpieczenia (np. SSL). Cena także ma znaczenie, zwłaszcza na początkowym etapie, kiedy blog nie generuje jeszcze dużego ruchu. Jeśli chcesz zobaczyć szczegółowy ranking hostingów, zajrzyj na Wybieramy Hosting – znajdziesz tam porównanie najlepszych ofert na rynku. Powodzenia przy wyborze hostingu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Odetta89 Opublikowano 23 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2024 Masz rację, wybór hostingu zależy od wielu czynników. Jeśli chodzi o nowicjuszy, zawsze doradzam, żeby zaczynać od prostych rozwiązań – coś w rodzaju hostingu współdzielonego z dobrą obsługą techniczną. Kiedy blog zacznie rosnąć, zawsze można rozważyć coś bardziej zaawansowanego, jak VPS lub hosting dedykowany. Poza tym warto też pomyśleć przy tego typu pracach o pewnym planowaniu za pomocą niektórych aplikacji jak np. tutaj https://caldis.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...