gumisiovyy Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Witam. Mój problem polega na tym, że do wyboru mam kierunki: Podyplomówki z zarządzania i inżynieria produkcji, Ekonomia, a także Logistyka/Transport. Ze wszystkich kierunków studiów tylko te trzy wydają się być bliskie moim zainteresowaniom. Moje pytanie brzmi: po którym z tych kierunków mam najlepsze perspektywy na przyszłość, po którym z kierunków praca jest najbardziej opłacalna, zarobki są dość dobre i w miarę łatwo znaleźć zatrudnienie? Bardzo proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Trudno tak oceniać studia, bo one pracy nie dają. Pracę dają konkretne umiejętności i doświadczenie. Pewnie kierunek logistyka daje najszersze możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salamanka Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Ale po Ekonomii też jest masę zawodów, wszystko zależy od tego, w czym chciałbyś się specjalizować. Jeśli tylko jesteś wystarczająco ambitny i pracowity, to znajdziesz dobrze płatną prace po każdym z tych kierunków. Dlatego nie kieruj się kierunkiem, a bardziej w tym w jakiej pracy chciałbyś się spełniać, a nie tylko pracować bo musisz. księgowa praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkon Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Przecież na ekonomii są jeszcze specjalności - na UEK jest na przykład jest specjalność Ekonomia menedżerska - po tym można już konkretniej myśleć o karierze managera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Tylko specjalności nic konkretnego nie dają. Właśnie ważniejszy jest kierunek studiów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...