Asdf2107 Opublikowano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Hej, studiowałam filologię na uniwersytecie i rzuciłam te studia na 2 roku ( do sesji letniej nie podchodziłam), to była jakaś totalna pomyłka. Za rok chcę iść na politechnikę. Moje pytanie brzmi: czy będę musiała płacić za "zużyte" punkty ECTS? Jeżeli potem mi ich zabraknie na nowym kierunku. Szukałam informacji w internecie i nigdzie nie mogę znaleźć nic konkretnego. Może ktoś był w podobnej sytuacji? A może to ja źle rozumiem cały system punktów ECTS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Oczywiście. W dziale dziekanat znajdziesz odpowiedź. Było wiele razy. Wystarczy wpisać ECTS w wyszukiwarkę Oto wyniki http://forum.studia.net/search/?type=all&q=Ects Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asdf2107 Opublikowano 19 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 No... Było mi poszukać na tym forum, a nie patrzeć na artykuły sprzed 4 lat... Wygląda na to, że nie będę zmuszona do opłat. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Już Ci to napisałem przy 1 Twoim poście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...