claudia Opublikowano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Hej. Czekam jeszcze na wyniki z matur, ale poszło mi dobrze i wiem, że na pewno zdałam. Chcę studiować Podyplomówki z zarządzania. Pod uwagę biorę tylko Kraków bo mam stosunkowo najbliżej, a na dalsze przeprowadzki nie mogę sobie pozwolić finansowo. Gdzie waszym zdaniem najlepiej iść na Podyplomówki z zarządzania? Patrzyłam już gdzie można studiować ten kierunek, ale wiadomo że na stronach jest jedno a w praktyce drugie. Sporo osób mi odradza Podyplomówki z zarządzania, bo podobno trudno potem o pracę ale mnie zawsze to interesowało najbardziej. Z góry dziękuję za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Podyplomówki z zarządzania to taki kierunek po którym można robić wszystko i nic. Fajne ciekawe studia ale trzeba mieć pomysł na siebie. Www.krakow.studia.net/zarzadzanie Tutaj znajdziesz wszystkie uczelnie które oferują ten kierunek w Krakowie. Na pewno uczelnie publiczne w Krakowie mają lepsze zaplecze i wykładowców. Chociaż uczelnie niepubliczne gonią. Na pewno warto polecić AGH czy UEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkon Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Z tej podanej powyżej listy to AGH, WSEI albo UEK. Pracodawcy dobrze widzą te dyplomy, a i same uczelnie trzymają odpowiedni poziom. Poza tym jak szukasz informacji o jakichś studiach zawsze możesz dopytać o szczegóły np. na grupach studenckich na fb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Ale po to jest to forum żeby pytać tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...