Mikołaj Zajkowski Opublikowano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Witam! Jestem nowy na forum. Z racji, że zbliżają się wakacje a w przyszłym roku idę do klasy maturalnej i na bank będę zdawać rozszerzenia z matmy i fizyki to mam pytanie. Dotychczas byłem pewien, że pójdę na PWr lecz teraz zacząłem się zastanawiać nad bezpieczeństwem wewn, a później specjalność detektywistyczno-dochodzeniowa na WSB we Wrocławiu. Pytanie brzmi: Czy wyżej wymienione przedmioty będą brane pod uwagę przy rekrutacji? Czy WOS i historia to komplet obowiązkowy? Wiem, że WSB to uczelnia niepubliczna, nigdzie nie mogłem znaleźć informacji na temat rekrutacji. Więc w razie czego proszę o poprawkę mojej wiedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Na prywatnych ważna jest żadna matura. Przedmioty nie mają znaczenia. Fakt trudno się studiuje ten kierunek bez matury z historii lub wos. A co chciałbyś robić po tych studiach. To fajny kierunek do zdobycia wiedzy ale żadnych uprawnień nie daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...