wonderland Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Wszędzie spotykam różne opinie na ten temat więc postanowiłem napisać tutaj.Studiowałem 2 lata temu na jednej z uczelni, pierwszy semestr zaliczyłem cały w drugim jednak zaczęły się problemy i zaliczyłem może połowę przedmiotów i wypisałem się ze studiów. W roku 2016/17 zapisałem się na inny kierunek związany z programowaniem jednak tam też w drugim semestrze cienko mi poszło i zrezygnowałem. W tym roku chciałbym wrócić na ten pierwszy kierunek(i tą samą uczelnie) i tu moje pytanie, czy za tę połowę niezaliczonych przedmiotów będę musiał zapłacić? Sam już nie wiem bo czytam że ograniczona ilość ects jest już zniesiona i nie musiałbym płacić pod koniec studiów za ectsy żeby dokończyć studia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 To dobrze czytasz. Gdybyś poczytam forum i aktualne wpisy to byś miał od razu odpowiedzieć a tak kolejny powtórzony post. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonderland Opublikowano 16 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 A co by było w takim przypadku? Dostanę się na ten sam kierunek co 2 lata temu, zacznę od 1 semestru i przepiszę tam oceny które miałem potem zacznę 2 semestr przepiszę oceny z przedmiotów które zaliczyłem 2 lata temu i zostanie mi połowa przedmiotów do zaliczenia. Czy będę musiał zapłacić za te przedmioty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Za żadne nie będziesz musiał płacić. Ograniczona liczba punktów już zniesione. Ludzie czytajcie forum przed napisaniem postów ile razy można pisać to samo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...