maciek438943 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zastannawiam sie nad informatyka, pytanie jest takie gdzie jest lepsza na WSIZ czy Politechnika Rzeszowska Rzeszowie? Prosze o jakies rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Było wiele razy o informatyce w Rzeszowie. Poczytaj forum zanim powięlasz post zupełnie bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek438943 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 ja jakos takiego nie zauwazylem, chyba czas zmienic forum xdddddddd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Chyba czas nauczyć się szukać... przyszły informatyk xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Faktycznie warto poszukać forum dla osób leniwych. Wpisałem politechnika Rzeszowska i informatyka. Dostałem bardzo dużo tematów zbliżonych np. przyszły informatyk xdddddd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyKurczak Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Jeśli dobrze się uczysz to PRZ, jeśli zależy ci bardziej na praktyce to WSIZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...