Jakub Kaźmierczak Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Witam. Chciałbym pójść na studia z studia z zarządzania lecz wydaje mi się że ciężko jest się dostać na ten kierunek. Myślałem o Uniwersytecie ekonomicznymw Krakowie ale progi na Podyplomówki z zarządzania wynoszą ~100pkt a moje wyniki z matur: ~58% matematyka i ~70% angielski dają mniej więcej 75pkt. Czy w Krakowie lub Warszawie są jakieś uczelnie z kierunkiem zarządzanie na które mam szansę się dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Tutaj masz pełną ofertę Www.krakow.studia.net/zarzadzanie Warszawa.studia.net/zarzadzanie Jest wiele uczelni prywatnych gdzie nie będzie problemu z przyjęciem na studia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeks Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Maturę z angielskiego pisałeś podstawę czy rozszerzoną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...