Morris Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Cześć. Czy są tu studenci lub absolwenci Technologii Drewna ? Chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej o tym kierunku. Czy trudno jest się utrzymać ? Jakie są perspektywy pracy w zawodzie ? Czy jako dziewczyna mam tam czego szukać (chodzi mi głównie o znalezienie później pracy)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Cześć, zerknij tutaj: http://www.studia.net/technologia-drewna Moim zdaniem kobiet w tym zawodzie jest mało, ale nie jest to jednoznaczne z brakiem możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris Opublikowano 6 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Miałam nadzieję na informację z pierwszej ręki ale mimo to dziękuję za odpowiedź. Być może ktoś jeszcze się odezwie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Spróbuj się przejechać np. na SGGW i porozmawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...